Depozit minim eToro

Depozitul minim variaza de la $50 la $10.000, in functie de tara.

In Romania, suma minima care poate fi depozitata pentru prima data in contul eToro este $100. Suma minima cu care un investitor experimentat poate fi copiat este de $200, iar suma minima cu care o actiune poate fi cumparata este $50.

Important: Chiar daca pretul unei actiuni este mai mare de $50, eToro iti ofera posibilitatea de cumparare a unei fractiuni. Cu $50 vei detine 0.25 unitati dintr-o actiune care costa $200.

eToro depozit minim

Exista mai multe metode de depozitare:

  • Card Bancar
  • PayPal
  • Skrill
  • Transfer bancar (Depozitul minim este $500)
  • Neteller

Te-ai decis? Creaza-ti cont pe eToro

Deschide un Cont Demo Deschide un Cont Real

eToro este o platforma cu mai multe active, care ofera atat investitii in actiuni si criptomonede, cat si tranzactionarea CFD-urilor.

Va rugam sa retineti ca CFD-urile sunt instrumente complexe si prezinta un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza parghiei. 76% din conturile de investitori cu amanuntul pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui sa va ganditi daca intelegeti cum functioneaza CFD-urile si daca va puteti permite sa va asumati riscul ridicat de a va pierde banii.

Performantele anterioare nu reprezinta un indicator al rezultatelor viitoare. Istoricul de tranzactionare prezentat este de mai putin de 5 ani completi si poate sa nu fie suficient ca baza pentru decizia de investitie.

Copy Trading nu este echivalent cu sfaturi de investitii. Valoarea investitiilor dumneavoastra poate creste sau scadea. Capitalul dumneavoastra este in pericol.

Investitiile in criptoactive sunt foarte volatile si nu sunt reglementate in unele tari din UE. Fara protectie a consumatorului. Se pot aplica taxe pe profit.

eToro USA LLC nu ofera CFD-uri si nu face nicio declaratie si nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la acuratetea sau caracterul complet al continutului acestei publicatii, care a fost pregatita de partenerul nostru utilizand informatii publice care nu sunt specifice unei entitati despre eToro.