Cum retragi banii din eToro

Comisionul de retragere este $5, iar suma minima care poate fi retrasa este $50. Datorita acestui comision fix, se recomanda ca suma retrasa sa fie de peste $250, altfel comisionul va avea o pondere mare din suma retrasa. In cazul retragerii minime de $50, comisionul reprezinta jumatate din suma, ceea ce duce la o retragere neprofitabila. 10% este insa un procent decent.

Retragere eToro

Printr-o simpla apasare de buton banii vor ajunge in acelasi cont din care a fost facuta si depunerea.

Te-ai decis? Creaza-ti cont pe eToro

Deschide un Cont Demo Deschide un Cont Real

eToro este o platforma cu mai multe active, care ofera atat investitii in actiuni si criptomonede, cat si tranzactionarea CFD-urilor.

Va rugam sa retineti ca CFD-urile sunt instrumente complexe si prezinta un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza parghiei. 67% din conturile de investitori cu amanuntul pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui sa va ganditi daca intelegeti cum functioneaza CFD-urile si daca va puteti permite sa va asumati riscul ridicat de a va pierde banii.

Performantele anterioare nu reprezinta un indicator al rezultatelor viitoare.

Cryptomonedele sunt instrumente volatile care pot fluctua in mare masura intr-un interval de timp foarte scurt si, prin urmare, nu sunt adecvate pentru toti investitorii. Altele decat prin intermediul CFD-urilor, tranzactionarea criptomonedelor nu este reglementata si, prin urmare, nu este supravegheata de niciun cadru de reglementare al UE.