Cum copiez un investitor din eToro?

Una dintre cele mai importante functii pe care eToro le are este functia CopyTrader. Aceasta functie permite copierea tranzactiilor realizate de investitorii experimentati, ceea ce inseamna ca orice miscare pe care acestia o fac se replica automat in contul utilizatorului care ii copiaza.

Urmareste video-ul de prezentare si convinge-te cat de usor poti replica tranzactiile celor experimentati.

In doar cativa pasi, tranzactiile realizate de investitorii experimentati vor fi replicate in timp real in contul tau. Iata cum functioneaza:

1. Alegi investitorul pe care il vei copia

eToro CopyTrader
Performantele anterioare nu reprezinta un indicator al rezultatelor viitoare.

Foloseste filtrele si alege investitorul care ti se potriveste. Poti selecta tara, nivelul de risc pe care si-l asuma sau profitul realizat in ultimele luni.

2. Verifici performantele investitorului

eToro CopyTarder Trader Page
Performantele anterioare nu reprezinta un indicator al rezultatelor viitoare.

Cele 4 tab-uri iti ofera informatii suficiente despre investitor astfel incat sa iti poti da seama daca este un investitor in care poti avea incredere si caruia ii poti incredinta banii.
Tab-ul Feed contine toate discutiile in care investitorul este implicat, Stats, Portfolio si Chart contin informatii despre profitabilitate si despre tranzactiile pe care acesta le face.

3. Apesi butonul Copy si selectezi suma pe care vrei sa o investesti

Suma minima cu care poti copia un investitor este $200. De regula, investitorii specifica suma minima pe care ei o recomanda. Aceasta variaza de la investitor la investitor, dar in general este $500.
eToro Copiere Investitori

Te-ai decis? Creaza-ti cont pe eToro

Deschide un Cont Demo Deschide un Cont Real

eToro este o platforma cu mai multe active, care ofera atat investitii in actiuni si criptomonede, cat si tranzactionarea CFD-urilor.

Va rugam sa retineti ca CFD-urile sunt instrumente complexe si prezinta un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza parghiei. 67% din conturile de investitori cu amanuntul pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui sa va ganditi daca intelegeti cum functioneaza CFD-urile si daca va puteti permite sa va asumati riscul ridicat de a va pierde banii.

Performantele anterioare nu reprezinta un indicator al rezultatelor viitoare.

Cryptomonedele sunt instrumente volatile care pot fluctua in mare masura intr-un interval de timp foarte scurt si, prin urmare, nu sunt adecvate pentru toti investitorii. Altele decat prin intermediul CFD-urilor, tranzactionarea criptomonedelor nu este reglementata si, prin urmare, nu este supravegheata de niciun cadru de reglementare al UE.