eToro Pareri 2021

eToro este o platforma de tranzactionare care a luat nastele in anul 2007. Intre timp, platforma a devenit foarte populara in randul investitorilor experimentati, dar si a celor incepatori. eToro permite tranzactionarea de forex, comoditati, actiuni si criptomonede.

Interfata platformei eToro este usor de folosit si foarte intuitiva, avand un design care aduce spre o retea sociala, ceea ce si este.

plaftorma etoro

eToro se marketeaza ca fiind The World’s Leading Social Trading and Investing Platform, insemanand cea mai importanta platforma de tranzactionare sociala si de investitii din lume. Comparativ cu alte platforme de tranzactionare, eToro permite interactiunea intre membrii, ba mai mult copierea portofoliilor. Un incepator poate copia pe pilot automat toate miscarile investitor experimentati.

Inlocuieste feed-ul Facebook cu feed-ul eToro si cu siguranta vei avea mult mai multe de castigat. Investitorii experimentati sunt la curent cu ultimele noutati si mereu dornici de a impartasi ceea ce stiu. De ce fac asta? Simplu, eToro ii recompenseaza in functie de numarul investitorilor care ii copiaza. Este in avantajul retelei ca investitorii neexperimentati sa aiba profit si sa isi doreasca sa ramana in continuare utilizatori ai platformei. Prin acest sistem, toata lumea castiga. Investitorii experimentati se documenteaza atent, avand grija ca investitiile pe care le fac sa fie cat mai sigure, investitorii aflati la inceput de drum copiaza tranzactiile investitorilor experimentati, iar acestia sunt rasplatiti pentru asta de eToro, si iata, toata lumea are de castigat.

eToro Netflix Feed

Spre deosebire de alte platforme de tranzactionare, avantajul eToro este ca:

  • Deschiderea unui cont este gratuita si poate fi facuta de persoane fizice
  • Platforma este intuitiva si usor de folosit
  • Copierea investitorilor experimentati se face printr-o singura apasare de buton
  • Investesti in actiuni fara sa platesti comision
  • Depozitul minim este de $50

Pareri eToro

Parerea noastra subiectiva despre platforma eToro este ca platforma este foarte simplu de folosit comparativ cu alte platforme in care doar investitorii experimentati stiu sa foloseasca toate uneltele disponibile.

Un alt punct forte al platformei datorita caruia avem o parere pozitiva este ca platforma eToro inglobeaza actiunile celor mai mari companii din lume, dar si a celor mai noi listate companii la bursa.

Alte platforme la fel de bune sunt si Webull sau Robinhood, insa din pacate ele nu sunt disponibile in Romania.

Intrebari frecvente

Te-ai decis? Creaza-ti cont pe eToro

Deschide un Cont Demo Deschide un Cont Real

eToro este o platforma cu mai multe active, care ofera atat investitii in actiuni si criptomonede, cat si tranzactionarea CFD-urilor.

Va rugam sa retineti ca CFD-urile sunt instrumente complexe si prezinta un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza parghiei. 67% din conturile de investitori cu amanuntul pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui sa va ganditi daca intelegeti cum functioneaza CFD-urile si daca va puteti permite sa va asumati riscul ridicat de a va pierde banii.

Performantele anterioare nu reprezinta un indicator al rezultatelor viitoare.

Cryptomonedele sunt instrumente volatile care pot fluctua in mare masura intr-un interval de timp foarte scurt si, prin urmare, nu sunt adecvate pentru toti investitorii. Altele decat prin intermediul CFD-urilor, tranzactionarea criptomonedelor nu este reglementata si, prin urmare, nu este supravegheata de niciun cadru de reglementare al UE.