Cum poti cumpara actiuni UiPath fara birocratie si fara comision?

UiPath este compania care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Daca te afli pe aceasta pagina stii foarte bine ca UiPath a fost listata de curand la bursa si ca are un succes rasunator. E prima companie romaneasca listata la bursa din New York, iar proprietarul ei, Daniel Dines a ajuns cel mai bogat om din Romania.

Cu totii ne mandrim ca aceasta companie e romaneasca si ne gandim cum am putea sa beneficiem si noi de pe urma acestui succes. Ei bine, poti cumpara chiar astazi actiuni la UiPath, fara birocratie, direct de pe telefon sau PC-ul tau.

Exista diferiti brokeri insa majoritatea iti vor cere tot felul de documente care ingreuneaza procesul de cumparare. Noi iti recomandam un broker foarte popular care iti permite sa cumpari actiuni UiPath cu doar cateva click-uri. Este vorba de eToro. Pe langa avantajul de a iti deschide un cont in doar cateva minute, eToro nu percepe comision la cumpararea actiunilor.

Iata pasii prin care cumperi actiuni UiPath:

1. Deschide un cont eToro

Completezi cele 3 campuri de mai jos si contul va fi creat automat sau te poti conecta cu Facebook sau Google.deschide un cont etoro

2. Valideaza adresa de email

Intra pe adresa de email si valideaza-ti inscrierea.

verifica emailul

3. Intra pe pagina de tranzactionare UiPath si apasa pe butonul Tranzactioneaza

Logheaza-te in contul eToro, intra pe pagina UiPath si apasa butonul albastru pe care scrie “Tranzactioneaza”. Pentru ca nu ai bani in cont, te va trimite in pagina in care vei face primul depozit.

4. Depoziteaza suma pe care vrei sa o investesti

Poti depozita minim $200, decizia iti apartine daca doresti sa investesti mai mult. Metodele de plata cele mai populare sunt: card de credit sau debit / PayPal.
depoziteaza bani in etoro

Acestia sunt pasii prin care cumperi actiuni UiPath fara birocratie!


Cumpara Actiuni UiPath
 

eToro este o platforma cu mai multe active, care ofera atat investitii in actiuni si criptomonede, cat si tranzactionarea CFD-urilor.

Va rugam sa retineti ca CFD-urile sunt instrumente complexe si prezinta un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza parghiei.  74% din conturile de investitori cu amanuntul pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui sa va ganditi daca intelegeti cum functioneaza CFD-urile si daca va puteti permite sa va asumati riscul ridicat de a va pierde banii.

Capitalul dumneavoastra este in pericol. Se aplica alte taxe. Pentru mai multe informații viziteaza etoro.com/trading/fees.