Cum a schimbat conceptul ‘Work From Home’ pretul actiunilor Zoom, Slack, Atlassian, DropBox, RingCentral si DocuSign

Distantarea sociala impusa de autoritati a facut ca aproape toti angajatii care au un job ce necesita munca din fata unui calculator sa lucreze de acasa. Work from home nu mai este doar un moft, ci mai degraba o necesitate. Aceasta miscare a facut ca serviciile anumitor companii sa fie mult mai utilizate, comparativ cu utilizarea acestora din trecut.

Pentru a facilita munca remote, companiile s-au adaptat si au fost nevoite sa achizitioneze servicii noi precum Zoom, Slack, Atlassian, DropBox, RingCentral sau DocuSign, ceea ce a condus la influentarea pretului actiunilor. Compania cea mai favorizata in aceste vremuri este Zoom, dar nici celelalte companii mentionate anterior nu duc lipsa de o crestere a actiunilor, tinand cont de evolutia bursei in plina criza. In articolul cum s-a modificat pretul actiunilor dupa COVID-19 se pot observa aceste scaderi, in functie de industrie.

Evolutia actiunilor Zoom, Slack, Atlassian, DropBox, RingCentral si DocuSign

comparatie actiuni
Performantele anterioare nu reprezinta un indicator al rezultatelor viitoare.

Zoom

ZM

Cumpara

Dropbox

DBX

Cumpara

DocuSign

DOCU

Cumpara

RingCentral

RNG

Cumpara

Slack

WORK

Cumpara

Atlassian

TEAM

Cumpara

Ce fac aceste companii si de ce sunt atat de importante in aceasta perioada?

  • Zoom este o companie care inlocuieste salile fizice de sedinta / conferinta cu sali de sedinta online.
  • DropBox este un serviciu care gazduieste fisiere online si care poate fi folosit ca un spatiu comun.
  • DocuSign este lider de piata in semnaturi digitale.
  • RingCentral ofera servicii similare serviciilor oferite de Zoom.
  • Slack este o platforma de comunicare online pentru foarte multe corporatii prin intermediul careia se pot crea canale de comunicare intre 2 sau mai multi colegi.
  • Atlassian este cea mai mare companie de project management. Jira si Confluence sunt cele mai mari produse folosite de aproape orice corporatie.

COVID-19 a creat o oportunitate de cumparare a actiunilor la un pret mult mai mic fata de valoarea lor reala. Daca ai incredere in aceste companii si doresti sa investesti in ele tot ce trebuie sa faci este sa iti deschizi un cont gratuit pe eToro, iar in nici 5 minute, actiunile pot fi ale tale!

Te-ai decis? Vezi cum cumperi actiuni si deschide un cont gratuit pe eToro!

Deschide un Cont Demo Deschide un Cont Real

Toate actiunile de mai sus pot fi cumparate online, cu doar cateva click-uri. Analizeaza piata si ia propriile decizii!
eToro este o platforma cu mai multe active, care ofera atat investitii in actiuni si criptomonede, cat si tranzactionarea CFD-urilor.

Va rugam sa retineti ca CFD-urile sunt instrumente complexe si prezinta un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza parghiei. 67% din conturile de investitori cu amanuntul pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui sa va ganditi daca intelegeti cum functioneaza CFD-urile si daca va puteti permite sa va asumati riscul ridicat de a va pierde banii.

Performantele anterioare nu reprezinta un indicator al rezultatelor viitoare.

Cryptomonedele sunt instrumente volatile care pot fluctua in mare masura intr-un interval de timp foarte scurt si, prin urmare, nu sunt adecvate pentru toti investitorii. Altele decat prin intermediul CFD-urilor, tranzactionarea criptomonedelor nu este reglementata si, prin urmare, nu este supravegheata de niciun cadru de reglementare al UE.