Cum a schimbat conceptul ‘Work From Home’ pretul actiunilor Zoom, Slack, Atlassian, DropBox, RingCentral si DocuSign

Distantarea sociala impusa de autoritati a facut ca aproape toti angajatii care au un job ce necesita munca din fata unui calculator sa lucreze de acasa. Work from home nu mai este doar un moft, ci mai degraba o necesitate. Aceasta miscare a facut ca serviciile anumitor companii sa fie mult mai utilizate, comparativ cu utilizarea acestora din trecut.

Pentru a facilita munca remote, companiile s-au adaptat si au fost nevoite sa achizitioneze servicii noi precum Zoom, Slack, Atlassian, DropBox, RingCentral sau DocuSign, ceea ce a condus la influentarea pretului actiunilor. Compania cea mai favorizata in aceste vremuri este Zoom, dar nici celelalte companii mentionate anterior nu duc lipsa de o crestere a actiunilor, tinand cont de evolutia bursei in plina criza. In articolul cum s-a modificat pretul actiunilor dupa COVID-19 se pot observa aceste scaderi, in functie de industrie.

Evolutia actiunilor Zoom, Slack, Atlassian, DropBox, RingCentral si DocuSign

comparatie actiuni
Performantele anterioare nu reprezinta un indicator al rezultatelor viitoare. Istoricul de tranzactionare prezentat este de mai putin de 5 ani completi si poate sa nu fie suficient ca bazacpentru decizia de investitie.

Zoom

ZM

Cumpara

Capitalul tau este supus riscului.

Dropbox

DBX

Cumpara

Capitalul tau este supus riscului.

DocuSign

DOCU

Cumpara

Capitalul tau este supus riscului.

RingCentral

RNG

Cumpara

Capitalul tau este supus riscului.

Slack

WORK

Cumpara

Capitalul tau este supus riscului.

Atlassian

TEAM

Cumpara

Capitalul tau este supus riscului.

Ce fac aceste companii si de ce sunt atat de importante in aceasta perioada?

  • Zoom este o companie care inlocuieste salile fizice de sedinta / conferinta cu sali de sedinta online.
  • DropBox este un serviciu care gazduieste fisiere online si care poate fi folosit ca un spatiu comun.
  • DocuSign este lider de piata in semnaturi digitale.
  • RingCentral ofera servicii similare serviciilor oferite de Zoom.
  • Slack este o platforma de comunicare online pentru foarte multe corporatii prin intermediul careia se pot crea canale de comunicare intre 2 sau mai multi colegi.
  • Atlassian este cea mai mare companie de project management. Jira si Confluence sunt cele mai mari produse folosite de aproape orice corporatie.

COVID-19 a creat o oportunitate de cumparare a actiunilor la un pret mult mai mic fata de valoarea lor reala. Daca ai incredere in aceste companii si doresti sa investesti in ele tot ce trebuie sa faci este sa iti deschizi un cont gratuit pe eToro, iar in nici 5 minute, actiunile pot fi ale tale!

Te-ai decis? Vezi cum cumperi actiuni si deschide un cont gratuit pe eToro!

Deschide un Cont Demo Deschide un Cont Real

eToro este o platforma cu mai multe active, care ofera atat investitii in actiuni si criptomonede, cat si tranzactionarea CFD-urilor.

Va rugam sa retineti ca CFD-urile sunt instrumente complexe si prezinta un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza parghiei. 74% din conturile de investitori cu amanuntul pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui sa va ganditi daca intelegeti cum functioneaza CFD-urile si daca va puteti permite sa va asumati riscul ridicat de a va pierde banii.

Performantele anterioare nu reprezinta un indicator al rezultatelor viitoare. Istoricul de tranzactionare prezentat este de mai putin de 5 ani completi si poate sa nu fie suficient ca baza pentru decizia de investitie.

Copy Trading nu este echivalent cu sfaturi de investitii. Valoarea investitiilor dumneavoastra poate creste sau scadea. Capitalul dumneavoastra este in pericol.

Investitiile in criptoactive sunt foarte volatile si nu sunt reglementate in unele tari din UE. Fara protectie a consumatorului. Se pot aplica taxe pe profit.

eToro USA LLC nu ofera CFD-uri si nu face nicio declaratie si nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la acuratetea sau caracterul complet al continutului acestei publicatii, care a fost pregatita de partenerul nostru utilizand informatii publice care nu sunt specifice unei entitati despre eToro.