Coca-Cola vs Pepsi. Ce actiuni cumperi?

Bautura Cola este cea mai cunoscuta bautura carbogazoasa inventata de Coca-Cola, populara in intreaga lume. Sunt multi producatori care au incercat sa reproduca reteta originala, insa putini au reusit sa obtina gustul care sa fie pe placul consumatorilor. Dupa cum se stie deja, principalul rival al bauturii Coca-Cola este Pepsi, bautura care a ajuns sa fie mai apreciata de catre unele persoane decat Coca-Cola. Gusturile sunt impartite, unii prefera Coca-Cola in timp ce altii prefera Pepsi. Indiferent de tabara in care te afli, actiunile ambelor companii poti fi cumparate online la un click distanta. Dupa cum se poate vedea si in graficul de mai jos, evolutia actiunilor este similara si urmeaza acelasi trend. Daca vrei sa vezi in timp real evolutia acestora, iti recomandam sa urmaresti graficul oferit de Google. Captura de mai jos surprinde o perioada statica.

actiuni cola pepsi
Performantele anterioare nu reprezinta un indicator al rezultatelor viitoare. Istoricul de tranzactionare prezentat este de mai putin de 5 ani completi si poate sa nu fie suficient ca bazacpentru decizia de investitie.

Daca vrei sa devii investitor, alege compania in care vrei sa investesti si apasa butonul Cumpara. Vei ajunge pe site-ul eToro, unul dintre cele mai mari site-uri de pe care poti cumpara actiuni online fara comision. Poti tine actiunile la ei oricat de mult doresti fara sa platesti comision.

Tip: Fa-ti cont pe site-ul lor si intra in sectiunea Research. Gasesti gratuit opiniile celor mai mari analisti in legatura cu posibila evolutie a preturilor actiunilor.

Coca-Cola

CO

Cumpara

Capitalul tau este supus riscului.

PepsiCo

PEP

Cumpara

Capitalul tau este supus riscului.

eToro este o platforma cu mai multe active, care ofera atat investitii in actiuni si criptomonede, cat si tranzactionarea CFD-urilor.

Va rugam sa retineti ca CFD-urile sunt instrumente complexe si prezinta un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza parghiei. 67% din conturile de investitori cu amanuntul pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui sa va ganditi daca intelegeti cum functioneaza CFD-urile si daca va puteti permite sa va asumati riscul ridicat de a va pierde banii.

Capitalul dumneavoastra este in pericol. Se aplica alte taxe. Pentru mai multe informații viziteaza etoro.com/trading/fees.