Ce actiuni sa cumpar in 2021?

Anul 2021 este un an atipic pentru piata financiara si nu numai. Din cauza pandemiei, bursa a avut de suferit, dar cei care au stiut sa profite de ea, au facut profituri uriase. In doar cateva luni pretul celor mai multor actiuni s-a dublat, iar unele au avut un randament chiar mai bun.

Daca ar fi sa analizam actiunile care merita sa fie cumparate in 2021, acestea sunt actiunile din sectorul tech, deoarece acest sector a avut cel mai putin de suferit.
Printre companii se numara:

O alta abordare speculativa este aceea ca industria de travel se va ridica brusc odata cu incetarea pandemiei. Actiunile din aceasta industrie sunt grav afectate, insa odata cu incetarea pandemiei companiile isi vor relua activitatea, probabil la fel ca in trecut. Actiunile pe care merita sa le iei in considerare atunci cand te gandesti sa cumperi actiuni in 2021 sunt:

Daca vrei sa investesti in actiunile de mai sus sau in altele si nu stii cum sa o faci, citeste articolul in care iti prezentam cum sa cumperi actiuni online in doar cateva minute. Platforma pe care o recomandam este eToro si nu percepe comision pentru tranzactionarea actiunilor.

Actiunile de mai sus sunt actiuni care au evoluat bine in trecut, dar nu inseamna ca vor evolua la fel si in viitor. Inainte de a cumpara o actiune, cerceteaza piata si asigura-te ca iei cea mai buna decizie.

Te-ai decis? Creaza-ti cont pe eToro

Deschide un Cont Demo Deschide un Cont Real

eToro este o platforma cu mai multe active, care ofera atat investitii in actiuni si criptomonede, cat si tranzactionarea CFD-urilor.

Va rugam sa retineti ca CFD-urile sunt instrumente complexe si prezinta un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza parghiei. 67% din conturile de investitori cu amanuntul pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui sa va ganditi daca intelegeti cum functioneaza CFD-urile si daca va puteti permite sa va asumati riscul ridicat de a va pierde banii.

Performantele anterioare nu reprezinta un indicator al rezultatelor viitoare.

Cryptomonedele sunt instrumente volatile care pot fluctua in mare masura intr-un interval de timp foarte scurt si, prin urmare, nu sunt adecvate pentru toti investitorii. Altele decat prin intermediul CFD-urilor, tranzactionarea criptomonedelor nu este reglementata si, prin urmare, nu este supravegheata de niciun cadru de reglementare al UE.