Ce actiuni sa cumpar in 2021?

Anul 2021 este un an atipic pentru piata financiara si nu numai. Din cauza pandemiei, bursa a avut de suferit, dar cei care au stiut sa profite de ea, au facut profituri uriase. In doar cateva luni pretul celor mai multor actiuni s-a dublat, iar unele au avut un randament chiar mai bun.

Daca ar fi sa analizam actiunile care merita sa fie cumparate in 2021, acestea sunt actiunile din sectorul tech, deoarece acest sector a avut cel mai putin de suferit.
Printre companii se numara:

O alta abordare speculativa este aceea ca industria de travel se va ridica brusc odata cu incetarea pandemiei. Actiunile din aceasta industrie sunt grav afectate, insa odata cu incetarea pandemiei companiile isi vor relua activitatea, probabil la fel ca in trecut. Actiunile pe care merita sa le iei in considerare atunci cand te gandesti sa cumperi actiuni in 2021 sunt:

Daca vrei sa investesti in actiunile de mai sus sau in altele si nu stii cum sa o faci, citeste articolul in care iti prezentam cum sa cumperi actiuni online in doar cateva minute. Platforma pe care o recomandam este eToro si nu percepe comision pentru tranzactionarea actiunilor.

Actiunile de mai sus sunt actiuni care au evoluat bine in trecut, dar nu inseamna ca vor evolua la fel si in viitor. Inainte de a cumpara o actiune, cerceteaza piata si asigura-te ca iei cea mai buna decizie.

Te-ai decis? Creaza-ti cont pe eToro

Deschide un Cont Demo Deschide un Cont Real

Capitalul dumneavoastra este in pericol. Se aplica alte taxe. Pentru mai multe informații viziteaza etoro.com/trading/fees.