Cumpara Actiuni Starbucks Corporation (SBUX)

Actiuni Starbucks Corporation

La ce te uiti atunci cand cumperi actiuni Starbucks Corporation

Tranzactionarea de actiuni este considerata o investitie cu grad ridicat de risc. Inainte de a investi in actiuni Starbucks Corporation este important sa te documentezi. Documentarea inseamna in a citi cat mai multe resurse care fac referire la trecutul companiei, dar si la planurile de viitor pe care Starbucks Corporation le are. Pentru inceput, pentru a invata cum sa cumperi actiuni, poti incepe cu cateva intrebari simple:

  • Cat de competitiva este compania Starbucks Corporation in industrie?
  • Care sunt planurile de viitor pe care compania le are?
  • Cum arata rapoartele financiare ale companiei? Si-au atins targetele pe care le-au promis in trecut?
  • Care a fost evolutia pretului unei actiuni Starbucks Corporation si care sunt estimarile expertilor pentru urmatoarea perioada?

Performanta recenta a actiunilor Starbucks Corporation

Monitorizarea pretului unei actiuni este un aspect important pe care orice investotor trebuie sa il aiba in vedere. Verifica pretul actiunilor Starbucks Corporation din ultimele luni si nu uita ca performantele anterioare nu indica rezultate viitoare.


Cand este bine sa cumperi actiuni Starbucks Corporation

In piata exista numeroase resurse menite sa te ajute in luarea celei mai bune decizii. O resursa importanta este site-ul TipRanks. Fiecare companie listata la bursa este analizata de analisti celebri care preconizeaza cat va fi pretul actiunilor in viitorul apropiat, in functie de trendurile actuale. Aici gasesti preconizarile analistilor pentru actiunile Starbucks Corporation, iar pe langa aceasta resursa, poti consulta si analiza tehnica a celor de la Trading View.

Analiza tehnica a celor de la Trading View este o unealta avansata care afiseaza note in functie de indicatorii tehnici. Notele pe care acestia le folosesc sunt STRONG SELL, SELL, NEUTRAL, BUY si STRONG SELL.

De unde cumperi actiuni Starbucks Corporation

Online, exista nenumarate platforme care ofera posibilitatea de a cumpara actiuni Starbucks Corporation, insa nu toate accepta membrii din Romania. Cea mai simpla platforma de trading care ofera posibilitatea romanilor sa tranzactioneze actiuni este eToro.


Cumpara Actiuni Starbucks Corporation
 

eToro este o platforma cu mai multe active, care ofera atat investitii in actiuni si criptomonede, cat si tranzactionarea CFD-urilor.

Va rugam sa retineti ca CFD-urile sunt instrumente complexe si prezinta un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza parghiei. 67% din conturile de investitori cu amanuntul pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui sa va ganditi daca intelegeti cum functioneaza CFD-urile si daca va puteti permite sa va asumati riscul ridicat de a va pierde banii.

Performantele anterioare nu reprezinta un indicator al rezultatelor viitoare.

Cryptomonedele sunt instrumente volatile care pot fluctua in mare masura intr-un interval de timp foarte scurt si, prin urmare, nu sunt adecvate pentru toti investitorii. Altele decat prin intermediul CFD-urilor, tranzactionarea criptomonedelor nu este reglementata si, prin urmare, nu este supravegheata de niciun cadru de reglementare al UE.